Vágó István kőkeményen nekiugrott a 24.hu-nak, mert nem ismert fel egy mindenütt futó hirdetést

INTERNET
2022 október 04., 17:34
comments 49

Nem teszi zsebre a 24.hu, amit Vágó István DK-s facebookozótól kapott.

„Micsoda bátor (?!?) kiállásra szólít fel minket a lakájmédia által az ellenzékhez sorolt 24.hu!”

– írta ki Vágó a Facebookra, hűséges kommentelőit is gondolkodóba ejtve.

A 24.hu fideszes ármánykodását bizonyító screenshoton ugyanis az újság címlapjának a teteje látható, a cikkajánlók fölötti, a világ minden online újságjában hirdetési helynek számító sávban egy grafikaliag is jól láthatóan jelzett hirdetéssel. Amiben a magyar katolikus egyház azt üzeni a híveinek, hogy

„népszámláláskor valljuk meg, hogy katolikusok vagyunk!”

Vágó a jelek szerint úgy képzelte, hogy ezt a 24.hu szerkesztősége üzeni az olvasóinak a címlap hirdetési sávjában. Életszerű elképzelés volt. Az nem világos, hogy az ismert demokratát egyébként miért zavarja, ha egy vallás hívei szabadon nyilatkozhatnak a hovatartozásukról, vagy ha erre bárki felszólítja őket.

A népszámláláshoz kapcsoló egyházi kampányok az utóbbi napokban-hetekben egyébként nemcsak az internetet, hanem a nagyobb magyar települések utcai hirdetési helyeit is ellepték, hasonló tartalmú óriásplakátokon és city lightokon kampányol több más egyház is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.