42 gyerek került kórházban Srí Lankán darázstámadás miatt

külföld
2022 október 17., 15:02
comments 2

Darázstámadás miatt 42 gyerek került kórházba Srí Lankán - jelentették az egészségügyi hatóságok.

A darazsak azután támadtak a diákokra, hogy egyikük kővel dobta meg a rovarok fészkét az ország északkeleti részén lévő Vavunija városban. A darazsak csípése miatt több gyereket kritikus állapotban szállítottak kórházba, mások szédülésre, légzési nehézségekre és hányásra panaszkodtak - tájékoztatott a helyi rendőrség.

Szemtanúk szerint a darázstámadásnak több áldozata lett volna, ha a szülők és a tanárok nem ürítik ki azonnal az iskolát. Srí Lankán az elmúlt hónapokban több hasonló eset történt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt