Azt hitte, még nem megy a mikrofonja, elszólta magát az orosz védelmi minisztérium szakértője

háború
2022 október 20., 13:09
comments 14

Iráni tisztviselők már megerősítették, de Moszkva egyelőre próbálja elhallgatni, hogy ballisztikus rakétákat és öngyilkos drónokat vásároltak Irántól. Aztán történt egy kis baleset az orosz híradóban.

Az orosz védelmi minisztérium szakértőjét, Ruszlan Nyikolajevicset azért hívták meg a műsorba, hogy a világpiac változásairól beszéljen. A szakértő viszont nem vette észre, hogy már adásban van, és azt mondta az őt kérdező riporternek:

„Csak ne kérdezzen túl sokat ezekről az iráni drónokról. Mindannyian tudjuk, hogy irániak, de a hatóságok nem akarják elismerni.”

link Forrás

Két iráni tisztviselő és két iráni diplomata pár napja már megerősítette a Reutersnek, hogy Irán ballisztikus rakétákat és további öngyilkos drónokat ad el Oroszországnak. A Reuters beszámolója szerint a drónok és rakéták szállításáról maga az ország első alelnöke, Mohammad Mohber állapodott meg, amikor október 6-án Moszkvában járt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.