Internetezők és egy bátor kertész segítségével kapták el az elszökött agresszív kismalacot Budapesten

ÁLLAT
2022 október 26., 13:06
comments 7

Október 25-én kedden a home office-ban dolgozó Evelyn délelőttje úgy indult, mint általában: miután megreggelizett hűvösvölgyi otthonában, pár percre kinyitotta Tarhonya, a törpemalac kerítéssel leválasztott lakrészének kiskapuját, hogy a lelkes kisdisznó rohangálhasson kicsit a nagy kertben.

Ő itt Tarhonya:

Itt pedig még közelebbről:

Nem sokkal később, miközben odabent a házban tevékenykedett, Evelyn telefonjára csetüzenet érkezett. Egy ismerőse azzal kereste, hogy egy pesthidegkúti FB-csoportba valaki épp most posztolt ki egy fotót egy a Máriaremetei úton kolbászoló, szökött törpemalacról. Evelyn kiszaladt a kertbe, de Tarhonya nem volt sehol, pedig a kapu zárva. Pillanatok alatt világossá vált, hogy tudott lelépni: a nagy, elektromos kertkapunak volt néhány centi játéka, az elszánt malac ebbe a résbe feszítette be az orrát, majd olyan erővel feszegette tovább a masszív fémszerkezetet, hogy sikerült kipréselnie magát a résen. Tele is lett horzsolásokkal az oldala, pedig keményebbek a sörtéi, mint egy tankerületi igazgató szíve.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.