„Ez a kormány még legalább három és fél évig hatalmon van, belőlük kell kitaposnunk az intézkedéseket és a pénzt”

video
2022 október 27., 14:14
comments 13
  • Diákokból, pedagógusokból, szülőkből és támogatókból álló tömeg élőlánccal állt ki az oktatásügyért Budapesten csütörtök reggel.
  • A tüntetők a vasárnapi tüntetésen káromkodva slammelő pécsi diáklányról azt mondták, az ő pellengérre állítása helyett inkább arra kéne figyelni, hogy rohad az oktatási rendszer.
  • Arról megoszlanak a vélemények, hogy jó ötlet-e más társadalmi csoportok ügyeit is behozni az oktatásügyi tüntetésekre.
  • A reális cél szerintük az, hogy a jelenlegi kormányt rávegyék a változtatásra, de ezzel kapcsolatban is sok a szkepticizmus.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt