Mészáros Lőrinc megtekintette az épülő eszéki stadiont, amiért neki hálálkodnak a horvátok

Lezárt tartalom a Kör tagjainak horvátország
2022 október 31., 16:02
comments 25

Nemrégiben látogatást tett az eszéki focistadion építkezésén Mészáros Lőrinc. Erről a klub készített videót.

Az NK Osijek az a horvátországi fociklub, amelyet látványosan felkaroltak itthoni közbeszerzéseken meggazdagodott magyar vállalkozók. Így korántsem érdektelen, hogy mi is történik odaát.

Az itthon megszokottól eltérően az eszéki stadionépítésben nincs horvát állami pénz, azt a klub tulajdonosai, főként ismert magyar vállalkozók finanszírozzák. Amikor elkezdődött az építkezés, akkor Mészáros Lőrinc volt a fő tulajdonos. A magyar milliárdos időközben papíron kénytelen volt kiszállni a klubból. Az történt ugyanis, hogy a felcsúti fociba öntött nagyon sok tízmilliárd forintnak köszönhetően a Puskás Akadémia már rendszeresen dobogós a magyar bajnokságban, indulhat a nemzetközi kupában is, akárcsak az eszéki klub.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt