A Mészáros család tulajdonába kerülhet Tihany egyik legjobb ingatlana, ami a tulajdoni lap szerint valójában egy rét

ingatlan
2022 november 03., 07:50
comments 5

Tihany egyik legjobb ingatlana kerülhet Mészárosék érdekeltségébe - írja a Blikk. A lap szerint a szóban forgó telek egy része még a nyáron került Mészáros Lőrinc fiához, előző tulajdonosa pedig a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöke és a Porsche Hungária nyugdíjba vonult ügyvezetője, Eppel János.

A Blikk úgy tudja, az 5484 négyzetméteres ingatlan nagyjából 15 százalékát vásárolja meg ifjabb Mészáros Lőrinc, 104 millió forintért. Pénzmozgás azonban nem lesz, mert az eladónak az RTL szerint

„teljesítési kötelezettsége” áll fenn Mészáros Lőrinc fiával szemben - így a vételárat teljes egészében ebből írják majd le.A „rét és gazdasági épület” besorolású ingatlannak most három tulajdonosa van: Eppel Jánoson kívül egy másik magánszemély, valamint az ART-COM Kft., ami az idősebb Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik. Fia még nyáron állapodott meg a másik magánszeméllyel, akkor a telek egy részét 300 millió forintért vásárolta meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt