Toroczkai: Találkozzunk újra a lengyel-magyar határon – Ukrán külügy: Ez elfogadhatatlan

POLITIKA
2022 november 13., 9:05
comments 23

„Isten áldja Lengyelországot! Találkozzunk újra a lengyel-magyar határon!”

Így köszöntötte a lengyel függetlenség napját november 11-én Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke Twitteren, az üzenethez pedig egy 1939-es képet csatolt:

Az ukrán külügy szóvivője, Oleg Nikolenko így reagált:

„Elfogadhatatlan Toroczkai László képviselő felhívása a határok revíziójára. Felszólítjuk a magyar kormányt, hogy ítélje el ezt a felelőtlen kijelentést, ami aláássa a kétoldalú kapcsolatokat, és nem egyeztethető össze a jószomszédi viszony szellemével.”

photo_camera Toroczkai László bemutatja a Mi Hazánk honvédelmi, hagyományõrzõ szervezetét, a Nemzeti Légiót, 2019 májusában. Fotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt