Végül csak elnézést kért Baranyi Krisztinától a Pesti TV nevében Jeszenszky Zsolt

Lezárt tartalom a Kör tagjainak Média
2022 november 13., 09:54
comments 79

„Kollégáim, és különösen a magam nevében is ezúton kérek elnézést Baranyi Krisztinától a méltatlan megjegyzésekért” - írta egy szombat esti Facebook posztban Jeszenszky Zsolt.

Nem könnyen jutott el idáig. Egy hete lett botrányt abból, hogy Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester annak alátámasztására, hogy miért nem tekinti valódi újságíróknak a Pesti Srácok munkatársait, akikkel nem akar szóba állni, bejátszott egy részletet egy 2020 decemberi stúdióbeszélgetésből. Ebben Jeszenszky és a Pesti TV műsorvezetői arról társalognak, hogy Baranyi se nem okos, se nem túl szép, inkább dugnának kecskékkel, mert azt utána legalább meg lehet enni. (Baranyi egy ATV-s vitaműsorban játszotta be a felvételt, az ATV tiltakozott, de nem a jelenet, hanem annak bejátszása miatt.)

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt