A falu, ahol egyszer csak utcára mentek a tanárok

Lezárt tartalom a Kör tagjainak oktatás
2022 november 16., 16:31
comments 15

Napközben szinte egy lélek sincs Zalahaláp utcáin, de a buszmegállóban azért 20-30 percenként megfordul valaki. Tapolca egy óra alatt megjárható oda-vissza, és sokan mennek Sümeg felé is.

Tavaly felújították a várót: került bele könyvespolc és két fotel, a falra csempe és festmények. Amikor nincs hideg, könnyen elidőzhet bent az ember.

Pár lépésre innen, a kultúrház és a már megszűnt Park vendéglő épülete előtt október 27-én molinót feszítettek ki a helyi pedagógusok és diákjaik. Az állt rajta: „Ki fog tanítani?”

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.