Délután 3-kor egy férfi bárddal sebesített meg életveszélyesen egy másikat az Andrássy úton

bűnügy
2022 november 21., 19:14
comments 9

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 15:08 körül több bejelentés is érkezett, hogy egy férfi bárddal bántalmazott egy földön fekvő másik férfit a VI. kerületi Andrássy úton.

photo_camera Illusztráció: botost/444.hu

A BRFK VI. Kerületi Rendőrkapitányság beosztottjai a bűncselekménnyel gyanúsítható S. Vilmost 15:20-kor a helyszín közelében, a lakásán elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A bárdot is megtalálták és lefoglalták. A bántalmazott férfit a mentők kórházba vitték.

A BRFK Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének és más bűncselekmények gyanúja miatt indított eljárást. A 30 éves férfi elszámoltatása jelenleg is zajlik. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.