Három hónappal meghosszabbítanák Herczeg Zoltán divattervező letartóztatását

bűnügy
november 22., 18:11
comments 2

Három hónappal meghosszabbítanák a drogkereskedelemmel gyanúsított Herczeg Zoltán letartóztatását, írja a 24.hu. A Fővárosi Főügyészség szóvivője a lapnak elismerte, hogy az ügyészség indítványozta a divattervező letartóztatásának meghosszabbítását, a döntés viszont még nem végleges.

A rendőrség októberben vett őrizetbe két férfit kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt, egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket és 1 gramm kokaint találtak. A másik férfi, a „Piciként” emlegetett F. József szabadlábon védekezhetett, de november elején őt is letartóztatták a lap szerint.

Herczeg Zoltán ügyvédje, Arató György október végén megerősítette, hogy a divattervezőt tartóztatták le, miután a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak a lakásán. A 24.hu értesülése szerint Herczeg Zoltán a kihallgatáson a fogyasztást elismerte, a kábítószerrel való kereskedést viszont tagadta. Czutor Zoltán, a divattervező barátja akkor a Blikknek azt mondta:

„Lehet, hogy néha tolt valamit, de engem egyszer sem kínált semmivel.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt