Hadházy Majka számáról: „Ha a Művész Úr ezek után tovább dolgozik a propanda fellegvárában, akkor felmerülhet két gyanú”

POLITIKA
november 24., 11:57
comments 16

A politikus is elmondta véleményét a rapper új daláról, amit egyesek rendszerkritikusnak tartanak, mások viszont úgy vélik, a szándék nem is olyan egyértelmű. Mi korábban erről itt írtunk.

Hadházy Ákos azt írja Facebook-oldalán, a dalban vannak igazságok, ami akár kockázatot is jelenthet a rapper karrierjére nézve, de „ha a Művész Úr ezek után tovább dolgozik a propanda fellegvárában, akkor is felmerülhet két gyanú, ha a legjobb szándékkal írta a dalát:

1) engedéllyel tette
2) magáért a szereplésért tette, esetleg az ellenzéki rajongók megnyugtatására” - írja a képviselő.


„Amiben pedig az igazságok ellenére sem mond teljes egészében igazat a dal: azt üzeni, hogy mindenki szemét, a szegény ember meg nem tud mit tenni. Valójában mindannyian felelősek vagyunk - bár eltérő mértékben - azért, ami itt van. És mindannyian tehetünk ellene. A hangsúly a «tehetünkön» van”.

photo_camera Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt