Meglőttek négy diákot a középiskolájuk közelében Philadelphiában

külföld
november 24., 5:36

Négy diák megsérült egy autós lövöldözésben Philadelphiában nem sokkal azután, hogy a középiskolában szerdán délelőtt korán hazaengedték őket, közölte a városi iskolák szóvivője.

photo_camera Philadelphia Fotó: Peter Miller / Flickr CC BY ND-NC 2.0

A rendőrség közölte, hogy egy 15 éves lányt a vállán és a combján, egy másik 15 éves lányt ugyancsak a vállán, egy 16 éves fiút a kezén, egy szintén 16 éves fiút pedig a lábán lőttek meg. Kórházba vitték őket, állapotuk stabil.

A lövöldözés körülbelül egy háztömbnyire történt a nyugat-philadelphiai Overbrook középiskolától, ahol a szülői értekezletek miatt korábban végeztek a tanítással, mondta a körzet kommunikációs vezetőjének helyettese, Monique Braxton.

A diákok egy sarki boltban voltak, amikor a lövöldözés történt. „Nem tudjuk, hogy ki volt a célpont, vagy hogy a négyük közül bármelyikük célpont volt-e” - mondta Braxton. Ahogy azt is, hogy a szülőket szerda kora délután értesítették.

Miguel Torres rendőr, a philadelphiai rendőrség szóvivője elmondta, hogy a lövöldözés 11:30 körül történt. A rendőrség azt is közölte, hogy nem történt letartóztatás az esettel kapcsolatban, és fegyvert sem találtak a helyszín környékén. (ABC News)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt