Nem tudta, de a saját lánya életét próbálta megmenteni a kanadai mentős

külföld
november 24., 5:40

Egy kanadai mentőst múlt héten egy közúti balesethez hívtak. Mint később kiderült, a tinédzser, akit megmenteni próbált, a saját lánya volt - írja a Guardian.

November 15-én, az albertai autópályán nagyon jeges volt az út. Itt történt a baleset, ami a tizenéves lánynak súlyos sérüléseket okozott. Annyira súlyosakat, hogy az őt megmenteni próbáló mentős édesanyja sem ismerte föl.

Jayme Erickson közel fél órán át dolgozott azon, hogy kiszedje a sérültet járműből, és vele maradt, amíg a tinédzsert a légimentők egy közeli kórházba szállították. Amikor a mentős műszakja végén hazaért, rendőrök fogadták, akik elmondták, hogy 17 éves lánya, Montana volt a baleset áldozata. Közölték vele, hogy a sérülései „nem voltak az élettel összeegyeztethetők”, és Montanát levették a gépekről.

„A súlyosan sérült beteg, akit az imént láttam el, a saját húsom és vérem volt. Az egyetlen gyermekem. Az én mini változatom. A lányom, Montana” - írta a családjának és a barátainak. „Összetörtem. Hiányzik belőlem egy darab. Nekem kell összeszednem magam, és elvárják, hogy folytassam”.

Erickson barátja és kollégája, Richard Reed újságíróknak beszélt a balesetről. Eszerint az autóban két tizenéves lány ült, kutyasétáltatásból tartottak hazafelé. A sofőr a jeges úton elvesztette az irányítást, és egy szembejövő teherautóval ütközött. Ő ki tudott szállni a kocsiból, de az utas, Montana beszorult.

A lány még használható szerveit mások megsegítésére ajánlották fel a szülők.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt