Sunnyogási

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
november 24., 3:24

Hello! Lenne egy kis meló: itt kéne feliratkozni a hírleveleinkre. Alább következik a reggeli hírlevél, ami ezúttal is főleg háborúról, Orbánról, fociról és egyebekről szól.

De előtte itt a 444 új filmje, az Elkezdődik a következő 24 óra előzetese. A 444 norvég-magyar dokumentumfilmjét december 8-án mutatjuk be a Premier Kultcaféban.

HÁBORÚ

photo_camera Kijev látképe néhány napja Fotó: MAXYM MARUSENKO/NurPhoto via AFP

Miközben az Európai Parlament jelentős többséggel, 494 igen, 58 nem és 44 tartózkodó szavazat mellett (úgy, hogy a fideszes képviselők még csak gombot sem nyomtak) megszavazta az állásfoglalást, ami szerint Oroszország államilag támogatja a terrorizmust, az orosz hadsereg újabb rakétahullámot indított el Ukrajnában. Zelenszkij az ENSZ BT rendkívüli ülésének összehívását kéri.

Hiába utaznak a háborús anyák Moszkvába, Putyin nem hajlandó találkozni velük: a felmérések azt mutatják, az orosz közvélemény egyre jobban belefárad a háborúba, de különösebb tiltakozások nem lesznek. Közben Örményország az első európai ország, ahol Ukrajna lerohanása óta fogadták az orosz diktátort.

Vásárolj előfizetést most féláron!

Akár 1000 forint alatt csatlakozhatsz, és olvashatod valamennyi cikkünket.

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt