Elismerte az ukrán külügyminiszter, hogy olyan országoktól is kapnak fegyvereket, amik ezt nem vállalják nyilvánosan

háború
2022 november 26., 17:52
comments 13

Dmitro Kuleba a La Parisernek adot interjújában beszélt arról, hogy közvetítőkön keresztül Ukrajna olyan országokból is kap fegyvereket, amik ezt nem jelentik be nyilvánosan. Ezek a közvetítők fegyvereket vásárolnak harmadik országoktól, majd azokat Ukrajnába szállítják.

photo_camera Dmitro Kuleba Fotó: SEM VAN DER WAL/ANP via AFP

A legtöbb ilyen harmadik ország nyilvánosan azt mondja, hogy nem szállít semmit, de a színfalak mögött minden történik” - mondta Kuleba. Az ukrán külügyminiszter továbbra is kitart amellett, hogy az a légvédelmi rakéta, ami november 15-én megölt két embert Lengyelországban, nem ukrán volt. (via Strana)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt