Többen eltűntek egy földcsuszamlás után Olaszországban

külföld
2022 november 26., 11:50

Tizenhárom ember eltűnését jelentették szombaton kora reggel a heves esőzések okozta földcsuszamlás után Ischia szigetén. A nápolyi partoknál fekvő sziget északi részén lévő Casamicciola Terme településen megindult domboldal maga alá temetett egy házat, több autót pedig a tengerbe sodort. Az egyik autóban ketten ültek, amikor a vízbe került, őket sikerült kimenteni. A hatóságok a sziget lakóit felszólították, hogy maradjanak otthon, ne akadályozzák a mentést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.