Lőszereket találtak az autóban, ami busznak ütközött a Ferihegyi úton

baleset
2022 november 27., 17:37
comments 6

Lőszereket találtak a rendőrök abban a kocsiban, amiben ketten meghaltak vasárnap reggel a Ferihegyi úton, amikor egy szembejövő buszba csapódtak, számolt be az RTL Híradó.

Azt egyelőre nem tudni, hogy miért volt náluk lőszer, de a rendőrség szerint nem volt rá engedélyük. A híradónak azt írták:

„a balesettel érintett gépkocsiban, illetve abból kiszóródva a rendőrök lőszereket találtak”, ezért lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt nyomozást rendeltek el az ügyben.

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Az autó és a busz eleje teljesen összetört, és bár a kocsiban hiába nyíltak ki a légzsákok, mindkét benne ülő férfi életét vesztette. Egyelőre még a baleset körülményeit is vizsgálják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt