Baranyi Krisztina elindul a 2024-es önkormányzati választáson

POLITIKA
2022 november 28., 6:49
comments 2

„Elkezdtek a pártok készülődni a 2024-es önkormányzati választásra, amivel egyébként a legborzasztóbb dolog, ami történhetett, az az, hogy egy időben tartják az európai parlamenti választásokkal. Ez nyilván az eddigi kavarásokat is hatványozza. Hogy pontosan milyen felállása lesz a pártoknak, egyelőre nem tudom megmondani, nem vagyok párttag, nem veszek részt ezeken a tárgyalásokon. Annyit tudok, hogy elindulok ezen a választáson, és amennyiben úgy döntenek a pártok, hogy nem támogatnak, akkor nyilván újra előválasztás fog dönteni, mint ahogy 2019-ben is az döntött” - mondta a IX. kerületi polgármester a Telexnek adott hosszú interjúban.

Baranyi arról is beszélt, hogy „szeretnének Bucsával, az oroszok által letarolt ukrán várossal testvérvárosi kapcsolatot létesíteni. Ez lenne Ferencvárosnak az első olyan testvérvárosa, ami nem határon túli magyar település. Ez egy szimbolikus lépés, és amennyire én tudom, most nagyon rá is szorulnának mindenféle külső segítségre az ottaniak.” Az ukránok segélykoncertjét a IX. kerület fogadta be, miután a kormány az utolsó pillanatban kihátrált mögüle.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt