Már a MOL több benzinkútján is üzemanyaghiány van

energia
2022 november 28., 19:30
comments 54

Már a MOL benzinkútjainál is több helyen hiánycikk az üzemanyag – hangzott el az RTL Híradóban nem sokkal aztán, hogy a Fidesz arról adott ki közleményt, hogy „országos üzemanyaghiány akkor lenne, ha a dollárbaloldal lenne hatalmon”.

A riport szerint a fővárosban és vidéken is találtak olyan kutakat, ahol nem volt 95-ös benzin vagy dízel, és a MOL szerint ez a napokban minden 5. kútjukon előfordult.

Az Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint hozzá kell szokni ehhez, amíg 480 forintos rögzített áron lehet üzemanyagot vásárolni.

A Miniszterelnökség közölte, hogy január 1-től csak feltételekkel tudják fenntartani az ársapkákat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.