A rendőrök egy keszthelyi iskola konténeréből húzták ki a bedrogozott tolvajt

bűnügy
2022 november 30., 18:08

A megalapozott gyanú szerint kedden, kora délután egy 23 éves salgótarjáni férfi besétált egy keszthelyi étterembe, ahol kihasználva, hogy a pult mögött épp nem volt senki, elvette az egyik dolgozó pénztárcáját. De a sietve távozó tolvajt tetten érte a személyzet, és követni kezdték.

Az elkövető, hogy lerázza a nyomában járókat, egy iskola udvarára ment be, ahol egy szemétgyűjtőbe bújva keresett menedéket. A helyszínre érkező rendőrök megtalálták, és kihúzták a konténerből, majd előállították a Keszthelyi Rendőrkapitányságra.

photo_camera Egy hasonló helyzet a Better Call Saul című sorozatban, amiről itt írtunk. Illusztráció: NukemDead/Youtube

A férfi zavart viselkedése miatt felmerült a gyanú, hogy be van drogozva, a gyanút a kábítószergyorsteszt is igazolta.

Az elkövető gyanúsítotti kihallgatásán kiderült, hogy őt aznap délelőtt a nagykanizsai nyomozók már egyszer kihallgatták, mivel hajnalban a vasútállomáson kifejelte az utasellátó ajtajának üvegét, hogy onnan ételt lopjon.

A keszthelyi rendőrök lopás és kábítószer-fogyasztás megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a gyanúsítottat, és előterjesztették a letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt