Három gladiátornak öltözött férfit vettek őrizetbe, mert szelfizés után állítólag pénzt zsaroltak ki római turistáktól

külföld
2022 december 02., 20:32
comments 10

Három gladiátornak öltözött férfit tartóztattak le Olaszországban a rendőrök. Több turista is arról számolt be, hogy közös szelfizés után a gladiátorok pénzt követeltek tőlük. Augusztusban és szeptemberben is érkezett bejelentés a gladiátorok ellen.

Egy Észak-Olaszországból érkező turista azt mondta az egyik gladiátor 40 eurót követelt egy fotóért, majd miután a turista nem volt hajlandó fizetni, a gladiátorok fenyegetődzni kezdtek, és elvették 150 euróját.

Egy ír turista arról számolt be, hogy miután nem tudott fizetni a gladiátoroknak (nem volt nála készpénz), egészen a legközelebbi ATM-ig kísérték, ahol levett 200 eurót, ami nem volt elég, ezért még 50 eurót leszedettek vele.

Két gladiátor jelenleg háziőrizetben van, egy pedig őrizetben. (CBS News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.