Összekaptak a golfon, egyikük leharapta a másik orrát Mississipi államban

külföld
2022 december 2., 19:43
comments 5

Két férfi összeveszett egy golfmecsen Mississipi államban, a vita a nap folyamán folytatódott, majd egy közeli kaszinó parkolójában tetőzött, amikor is egyikük, Mark Wells leharapta vitapartnere orrát, majd beszállt sötét Teslájába, és távozott a helyszínről.

Az 51 éves férfit két nappal később vették őrizetbe, egy órával később már távozott is, miután letette az 50 ezer dolláros óvadékot. Jelenleg súlyos testi sértéssel vádolják, a nyomozás folyamatban van. Amennyiben bűnösnek találják, akár hét év börtönbüntetést is kaphat. (CBS News)

photo_camera Golfütő (REUTERS/Cathal McNaughton)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt