Az RTL szerint egy kör-sms után alakultak ki sorok a benzinkutaknál

gazdaság
2022 december 4., 6:24
comments 26

Egyre több jel utal arra, hogy megszüntethetik az üzemanyagokra vonatkozó ársapkát. November utolsó napjaiban összeült az Energia-veszélyhelyzeti Operatív Törzs, hogy az üzemanyag-ellátás gondjairól tárgyaljanak. Szerintük természetesen „a brüsszeli szankciók” okolhatók a helyzetért.

Az RTL Híradója most talált egy másik okot arra, hogy miért alakulhattak ki sorok a benzinkutaknál a hétvégén több városban is. Valaki pénteken egy olyan körsmst indított útjára, amely azt állította, hogy már másnap kivezethetik az ársapkát.

Holoda Attila energetikai szakértő, korábbi helyettes államtitkár is azt mondta az Mfornak , az eddiginél is komolyabb zavarok lesznek az üzemanyag-ellátásban, ha a kormány nem vezeti ki a benzinárstopot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt