Holtan találtak egy hétéves lányt Texasban, egy futár lehetett a gyilkosa

külföld
2022 december 04., 09:04
comments 1

Megtalálták annak a hétéves lánynak a holtestét, aki két napja tűnt el Dallas Fort Worth nevű városrészében található otthonából. Épp azután veszett nyoma, hogy a FedEx nevű futárcég egyik alkalmazottja csomagot szállított ki a címre – írja az AP nyomán az ABC.

Mostanra kiderült, a 31 éves Tanner Lynn Horner állhat az elrablása és a meggyilkolása mögött. Ő az a futár, aki a csomagot kivitte. Horner bevallotta, hogy megölte a kislányt, és azt is elmondta a hatóságoknak, hol találják a holttestet - közölte Lane Akin Wise megyei seriff.

A férfinek semmi köze nem volt a családhoz a kiszállításon kívül, nem is ismerte korábban áldozatát. Az indítékairól sem beszélt a rendőröknek.

(A borítókép illusztráció. Forrás: Jakub Porzycki/NurPhoto via AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt