Hekkereket keres a NAV

munka
2022 december 05., 08:29
comments 15

"Megszállná" a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az online teret, írja a Magyar Nemzet. Pontosabban etikus hekkereket, az álláshirdetés szerint „informatikai szakreferenseket” keres a NAV, hogy a hivatal információs rendszereit tesztelje, kimutassa és kijavítsa az esetleges réseket, hibákat.

photo_camera Etikus hekker álláshirdetés a NAV weboldalán Forrás: NAV

A jelentkezőknek szakirányú képzettséggel, magyar állampolgársággal, belföldi lakhellyel kell rendelkezniük, a büntetett előélet kizáró ok, és nem csak alkalmassági vizsgálatra, hanem nemzetbiztonsági átvilágításra is számítania kell annak, aki erre az álomállásra jelentkezik.

„A feladatok között szerepel a hekkertámadások feltárása, kivizsgálása és a kibergyakorlatok lebonyolítása is”, írják. A NAV precíz, önálló munkavégzésre alkalmas és együttműködő hekkert keres, aki ráadásul csapatjátékos is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt