Ma sem építünk hóembert

időjárás
2022 december 5., 6:24
comments 1

Ma, azaz hétfőn többnyire felhős, borús idő lesz, de a Dunántúl délkeleti és az Alföld déli és nyugati részén több órára is kisüthet a nap, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése.

Északkeleten, keleten eső és köd várható, a középső megyékben élénk szelet jeleznek a meteorológusok. Ahhoz képest, hogy tél van, egész jó idő is lesz: napközben maximum 4 és 9 fok között várható a hőmérséklet, de a naposabb helyeken akár 9-12 fok is lehet. Mínuszok valószínűleg még éjjel sem lesznek sehol: késő estére 1 és 6 fok közé hűl le a levegő, írják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt