Állítólag havazhat a jövő héten

időjárás
2022 december 6., 5:55
comments 2

A télies időt az Időkép szerint egy mediterrán ciklon hozhatja el, előrejelzésükben azt írják, a hétvégén csapadékos idő lesz, aztán „a ciklon hátoldalán egyre hidegebb levegő érkezhet, havazásra is van esély”.

A havazás előtt pár nappal azonban még kifejezetten meleg is lehet, szombaton akár 15 fokot is mérhetünk, sőt még az ég is döröghet. Aztán a meleget és a dörgést vasárnaptól eső, majd havazás válthatja fel, illetve egy kis viharos szél.

Az előrejelzések szerint a jövő héten lényegesen hidegebb lesz, de az Időkép azt írja, miután mediterrán ciklonról van szó, „még nagy mértékű a bizonytalanság a várható csapadék területi és időbeli eloszlását, illetve halmazállapotát illetően”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt