Félrenyelte a kardot a világhírű kardnyelő

külföld
2022 december 6., 8:06
comments 25

Kórházba került Scott Nelson, világhírű kardnyelő, miután egy előadásán félrenyelte a kardot, ami megvágta a hasüregét és átszúrta a májlebenyét.

A baleset még október 31-én történt, a kardnyelő egy washingtoni előadásán. Az 59 éves Nelsont súlyos, de nem életveszélyes állapotban szállították egy helyi kórházba. A férfi tüdejének egy részét eltávolították, és bár az orvosok nem gondolták, hogy felépül, a CBS szerint Nelson már jól van.

Nelson Facebook-oldalán fotót is közölt, amin a teste tele van sebhelyekkel, feltételezhetően műtéti hegekkel.

A történtek után egy hónapig nem tudott enni, most pedig munka nélkül maradt, mert egy ideig biztosan nem fog tudni kardnyelőként dolgozni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt