Kósa Lajos megsértette a csengeri örökösnő jó hírnevét

belföld
2022 december 06., 16:35
comments 3

Nem jogerős ítéletében a bíróság megállapította, hogy Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselője megsértette a csengeri örökösnő néven elhíresült P. Mária jó hírnévhez való jogát, amikor azt állította: csalásért el volt ítélve, írja a Blikk.

photo_camera Kósa Lajos
Fotó: Németh Dániel/444

P. Mária tavaly nyújtott be keresetet Kósa Lajos ellen, amelyben bocsánatkérést és 2,5 millió forint sérelemdíjat követelt. A Debreceni Törvényszék kedden első fokon neki adott igazat.

A nő többek között Kósa Lajosnak is azt állította, hogy 1300 milliárd forintot örökölt Németországban elhunyt édesapjától, a pénzhez azonban nem tud hozzáférni. P. Mária szerint Kósa maga kereste meg őt, hogy segítene megszerezni a vagyont.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt