Megelőzték, fékeznie kellett, ideges lett, ezért megütötte az őt előző autó sofőrjét

bűnügy
2022 december 6., 9:07
comments 13

A Pécsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen, aki egy közlekedési szituáció miatt támadt meg egy másik autóst.

A férfi 2022 augusztusában Szigetvárról vezetett Pécs felé, amikor megelőzte őt egy teherautó. Az előzés miatt fékeznie kellett, ettől ideges lett, és amikor legközelebb meg tudta előzni a teherautót, majd megálltak egy piros lámpánál, a férfi kiszállt az autójából, és odament a teherautóhoz. Az ügyészség közleménye szerint „hangosan szitkozódva” kérte számon a teherautó sofőrjét „a vezetése miatt”, majd behajolt a teherautó lehúzott ablakán, és két kézzel megütötte a sértett arcát.

A férfi nem vette észre, hogy a közelben vannak rendőrök is, akik végignézték a pofozkodást. Garázdaság miatt emeltek vádat ellene.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt