Megelőzték, fékeznie kellett, ideges lett, ezért megütötte az őt előző autó sofőrjét

bűnügy
2022 december 06., 09:07
comments 11

A Pécsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen, aki egy közlekedési szituáció miatt támadt meg egy másik autóst.

A férfi 2022 augusztusában Szigetvárról vezetett Pécs felé, amikor megelőzte őt egy teherautó. Az előzés miatt fékeznie kellett, ettől ideges lett, és amikor legközelebb meg tudta előzni a teherautót, majd megálltak egy piros lámpánál, a férfi kiszállt az autójából, és odament a teherautóhoz. Az ügyészség közleménye szerint „hangosan szitkozódva” kérte számon a teherautó sofőrjét „a vezetése miatt”, majd behajolt a teherautó lehúzott ablakán, és két kézzel megütötte a sértett arcát.

A férfi nem vette észre, hogy a közelben vannak rendőrök is, akik végignézték a pofozkodást. Garázdaság miatt emeltek vádat ellene.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.