Új életet lehelt a legválasztékosabb államtitkár szövegébe az ismeretlen szerző egy budai iskolánál

oktatás
2022 december 08., 07:04
comments 27

A II. kerületi Csik Ferenc Általános Iskola és Gimnázium (vélhetően) egyik szülője új életet lehelt Hajzer Károly amúgy is pezsgő szövegébe. Hajzer a Belügyminisztérium informatikáért(!) felelős helyettes államtitkára, és hétfőn írtuk meg, milyen magvas gondolatokat osztott meg néhány hete egy konferencián a tiltakozó tanárokról.

Szövegének egy részlete ezekben a percekben is a budai iskola bejáratánál tündököl egy kis kiegészítéssel:

„Azért kellenek a tanárok, hogy a gyerekem ne legyen olyan buta, mint egy államtitkár” – fűzte hozzá az ismeretlen szerző.

Íme:

photo_camera Fotó: olvasónk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.