Közösen álltak ki a közoktatás tanárai és diákjai mellett a BME oktatói és hallgatói

oktatás
2022 december 09., 08:52

Csütörtök délután a BME több karának munkatársai és hallgatói kockás szalag viseléséve, illetve egy közös fotózással álltak ki a közoktatásban dolgozó tanárok és az ott tanuló diákok mellett, illetve adománygyűjtő akciót is indítottak a pedagógus- és diákszervezetek, illetve iskolák javára, és beszámolójuk szerint rövid idő alatt közel kétmillió forintot gyűjtöttek össze.

link Forrás

Az eseményt és az adománygyűjtést az Építőmérnöki Kar munkatársai szervezték, akik egy szolidaritási nyilatkozatot is közzétettek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.