Közösen álltak ki a közoktatás tanárai és diákjai mellett a BME oktatói és hallgatói

oktatás
2022 december 09., 08:52

Csütörtök délután a BME több karának munkatársai és hallgatói kockás szalag viseléséve, illetve egy közös fotózással álltak ki a közoktatásban dolgozó tanárok és az ott tanuló diákok mellett, illetve adománygyűjtő akciót is indítottak a pedagógus- és diákszervezetek, illetve iskolák javára, és beszámolójuk szerint rövid idő alatt közel kétmillió forintot gyűjtöttek össze.

Az eseményt és az adománygyűjtést az Építőmérnöki Kar munkatársai szervezték, akik egy szolidaritási nyilatkozatot is közzétettek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt