A törékeny, bájos, fiatal, de nagyon erős és vagány Rogán Cecília babatornázott a TV2 reggeli műsorában

sport
2022 december 13., 16:24
comments 15

A riport többszöri megnézése után sem világos, hogy mindezt mi indokolta, de a TV2 reggeli műsora, a Mokka gondolt egy nagyot, és kedden bemutatta, hogyan babatornázik Rogán Cecília, aki a jelek szerint továbbra sem tudott letenni arról, hogy celeb legyen. Még akkor sem, ha ehhez a gyerekeit kell mutogatnia a tévében.

Róla a következőket tudhattuk meg:

  • Mindig is sportolt, így szinte el sem fáradt a közös edzésben.
  • Első ránézésre egy törékeny, bájos fiatal hölgy, de valójában egy nagyon erős, vagány, háromgyermekes édesanya, egy igazi sportlady.
  • Az ELTE-n politológus, a Testnevelési Egyetemen pedig teniszedző diplomát is szerzett. Sosem tétlenkedett, ezért természetes számára, hogy a három fiú mellett is dolgozik.

Csak azt nem említették meg, hogy az ország nem ezeknek a rendkívüli tulajdonságainak köszönhetően ismerhette meg, hanem azért, mert Rogán Antal propagandaminiszter felesége volt, a rendezvényszervező cégéhez pedig a válás után is bőven áramlottak az állami pénzek. Az Átlátszó nemrég írt arról, hogy a Sarka Katával közös cégükből tavaly 120 millió forint osztalékot vettek ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.