Schobert Norbi inkább átadja az üzletlánca irányítását másnak

energia
2022 december 14., 10:14
comments 24

„Schobert Norbi egy lépéssel hátrébb húzódik, átadja a terepet egy feketeöves menedzsernek”, írja a 24.hu a Norbi Update Zrt.-ben történő változásokról. Ezt Schobert egy múlt pénteki „sürgősségi partnertalálkozón” jelentette be „az egészségi állapotában bekövetkezett változásokra” hivatkozva.

A lap ugyanakkor arról ír, hogy komoly fennakadások vannak az Update-üzletek ellátásában, a 24.hu nem hivatalos információi szerint ugyanis Schobert cége, a Norbi Update Lowcarb Zrt. jelentős összeggel tartozik a neki árut szállító HAVI Logisticsnak. Ami biztos - mert az Schobert hírlevelében is szerepel -, hogy a Norbi Update Zrt-nek új szakmai és pénzügyi partnere lesz, hogy biztosítani tudják a cég működését.

A partner a VIV Csoporthoz tartozó egyik cég lesz, a munkamegosztás ezentúl így fest:

  • Schobert a továbbiakban a termékfejlesztéssel kíván foglalkozni,
  • felesége, Rubint Réka átveszi a marketing és PR feladatokat,
  • az operatív működést egy új szakmai stáb fogja végezni.

Schobert októberben a Mandindernek beszélt arról, hogy az uniós országokban „gyújtogatásra, fosztogatásra, vérengzésre, jelentősen romló közbiztonságra” számít, és őt is érintette a válság, mert az uniós rezsiterror miatt be kellett zárniuk néhány boltot. De szerencsére közben nyitottak is pár újat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.