Harry herceg többször kokózott, de azt mondja, nem élvezte

életmód
2023 január 06., 11:34
comments 17

Folyamatosan közli a részleteket a BBC Harry most megjelenő önéletrajzi könyvéből, amiben többek között arról vall, hogyan vesztette el a szüzességet egy kocsma mögötti réten, de leírta azt is, amikor 17 évesen felszívta élete első kokaincsíkját egy házibuliban. Ezután még többször próbálta, de azt állítja, nem élvezte:

„Nem volt túl szórakoztató, és nem éreztem magam annyira boldognak tőle, mint amilyennek a többiek tűntek. Ugyanakkor máshogy éreztem magam, és ez volt a fő célom. Egy 17 éves srác voltam, aki kész volt arra, hogy bármit kipróbáljon, ami megváltoztatja az előre beállt rendet.”

Diákkorában, az Eton College mosdójában inkább füvezett, miközben a helyi rendőrség járőrei testőrként vigyáztak rá. Egy alkalommal viszont Markót, a királyi család egyik testőrét is kivezényelték hozzá, hogy „kiderítsék az igazságot”, ugyanis korábban egy újság azzal kereste meg Károly sajtóirodáját, hogy bizonyítékuk van arról, hogy Harry drogozik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.