Hatéves kislányt talált el a szilveszteri tűzijáték

bűnügy
január 10., 16:50
comments 3

Egy 39 éves férfit azzal gyanúsítanak, hogy szilveszterkor súlyos sérüléseket okozott tűzijátékkal egy hatéves kislánynak - közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon. A nyomozás eddigi adatai szerint szilveszter este Alsónemesapátiban, egy családi ház kapubejárójában egy szabálytalanul használt tűzijáték találta el a kislányt, aki nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. Rendőrök foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 39 éves zalaegerszegi férfit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.