Miley Cyrus új klipjének Rév Marcell volt az operatőre

ZENE
január 13., 14:19
comments 3

Január 13-án jelent meg Miley Cyrus következő stúdióalbumát beharangozó száma, a Flowers, a hozzá tartozó klipnek pedig a Los Angelesben élő Rév Marcell volt az operatőre. A dal az általános értelmezés szerint Cyrus Liam Hemsworth-től való válásáról szól.

Egy másik Rév Marcell által fényképezett klipet, amit a magyar Kinopravda csapattal forgatott Diplo egyik számához, beváálogatták az SXSW filmes részének videoklipes versenyprogramjába.

Rév Marcellt nemrég meghívta tagjai közé az Amerikai Operatőrök Társasága (The American Society of Cinematographers), tavaly pedig Emmy-díjat nyert az Eufória című sorozat egyik epizódjáért. Interjúnkban azt mondta: „Nem akartam Hollywoodba emigrálni, csak megtörtént velem”. (Kreatív)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt