Miley Cyrus új klipjének Rév Marcell volt az operatőre

ZENE
2023 január 13., 14:19
comments 2

Január 13-án jelent meg Miley Cyrus következő stúdióalbumát beharangozó száma, a Flowers, a hozzá tartozó klipnek pedig a Los Angelesben élő Rév Marcell volt az operatőre. A dal az általános értelmezés szerint Cyrus Liam Hemsworth-től való válásáról szól.

link Forrás

Egy másik Rév Marcell által fényképezett klipet, amit a magyar Kinopravda csapattal forgatott Diplo egyik számához, beváálogatták az SXSW filmes részének videoklipes versenyprogramjába.

Rév Marcellt nemrég meghívta tagjai közé az Amerikai Operatőrök Társasága (The American Society of Cinematographers), tavaly pedig Emmy-díjat nyert az Eufória című sorozat egyik epizódjáért. Interjúnkban azt mondta: „Nem akartam Hollywoodba emigrálni, csak megtörtént velem”. (Kreatív)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.