Vízóraaknába szorult egy szarvas Ózdon

ÁLLAT
2023 január 16., 16:35

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába délelőtt érkezett bejelentés, hogy egy ózdi családi ház udvarában található vízóraaknába esett egy nagytermetű szarvas – írta meg a Sajómente.

link Forrás

Az Ózdi Rendőrkapitányság javasolták, hogy állatorvosi altatólövedéket használjanak, ezután a katasztrófavédelem munkatársai sértetlenül kiemelték az állatot az aknából, amit biztonságban elvittek egy közeli erdőbe, majd felügyelet mellett elengedték a gím bikát.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.