Kutya lőtt le egy férfit Kansasben

baleset
2023 január 24., 20:30
comments 1

Meghalt az a 30 éves férfi, akit eltalált egy véletlenül elsülő fegyver Kansasben. A hatóságok szerint a baleset úgy történt, hogy a kisteherautó hátuljában utazó kutya véletlenül rálépett egy ott hagyott fegyverre, ami elsült és hátulról eltalálta az anyósülésen utazó férfit. Az autó sofőrje nem sérült meg.

Vadászfegyver hangtompítóval és egy drótszőrű német vizsla. A kép illusztráció.
photo_camera Vadászfegyver hangtompítóval és egy drótszőrű német vizsla. A kép illusztráció. Fotó: AXEL SEIDEMANN/dpa Picture-Alliance via AFP

A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a férfi életét. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kutya, a fegyver és a teherautó kié volt. A megyei seriff hivatala annyit közölt, hogy a jármű hátuljában vadászfelszerelést találtak. (NBC News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.