Bencsikék „szovjet” útjára gyűjt adományokat a Momentum németországi politikusa

vicc
2023 január 25., 10:56
comments 21

A népszerű adománygyűjtő oldalon várja a felajánlásokat Bakai Ádám, a Momentum müncheni politikusa – ahogy írja – „a magyar propagandisták hazatérésére a Szovjetunióba”.

A képre kattintva lehet adományozni.
photo_camera A képre kattintva lehet adományozni.

Az egész onnan indult, hogy a HírTV Sajtóklub nevű műsorában Bencsik András, Bayer Zsolt, Gajdics Ottó és Néző László arról értekeztek, hogy érdemes lenne elmenni amolyan tanulmányútra Oroszországba, hogy kideríthessék, nem is mennek olyan rosszul a dolgok a fényes diktatúrában a szankciók mellett sem. Erről mindent megírt Tóth-Szenesi Attila kollégánk egy publicisztikában.

2023 január 24., 12:37
Visszatérés a Szovjetunióba

Bencsik András expedíciót szervezne a Sajtóklub tagjaival Moszkvába, Szentpétervárra, Novoszibirszkbe, hogy bemutassák, hogyan élnek az oroszok. Egy TikTok-videó lelkesítette fel őket.

link Forrás

Bakai most ezt írja a négy propagandistáról:

„Nem engedhetjük, hogy vágyaik ne teljesüljenek. Gondoljunk arra a néhány nyugalmas hétre, esetleg hónapra (talán évre?), amíg a tisztelt elvtársak Moszkvában vagy Novoszibirszkben süttetik a hasukat, esetleg kipróbálhatják a legújabb Lada Nivát.”A momentumos politikus szerint 2200 Euróra van szükség, amelyből az odautat fizetné. Eddig a pillanatig 55 Euró gyűlt össze. Hajrá!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.