Meghalt a Wednesday Addams szerepét elsőként alakító színésznő, Lisa Loring

GYÁSZ
január 30., 08:39

64 évesen, sztrókban meghalt Lisa Loring amerikai színésznő, aki karrierje kezdetén Wednesday Addams szerepében lett híres, az Addams Family első mozgóképes adaptációjában. A tévésorozat 1964 és 66 között futott, a forgatás kezdetén Loring ötéves volt.

photo_camera Fotó: FILMWAYS TELEVISION/Collection ChristopheL via AFP

A most futó, Wednesday című spinoff-sorozat miatt vált mémmé Loring tánca az eredeti széria egyik epizódjából:

Lisa Loring a Marshall-szigeteken született, majd anyjával együtt kiskorában előbb Hawaiira, aztán Los Angelesbe költöztek. Háromévesen már modellkedett, az Addams Family-beli Wednesday pedig már nem is az első tévés szerepe volt.

Később további sorozatokban, szappanoperákban, illetve horrorfilmekben szerepelt. A média akkor foglalkozott sokat vele, amikor a színészettel párhuzamosan sminkesként dolgozott egy pornófilmben, és annak egyik főszereplője lett a harmadik férje.

(via Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.