Liam Neeson szerint Conor McGregor egy „kis kobold,” aki „rossz hírét kelti Írországnak”

bulvár
2023 február 04., 08:07
comments 9

A szúrós tekintetű akcióhős a Men's Health magazinnak elmondta, hogy utálja a UFC-t és Conor McGregor MMA-bajnokot sem bírja elviselni. A Don't Read The Comments videóban a színész rajongók kérdéseire válaszolt, és valaki arról érdeklődött, nézi-e a világ legnagyobb MMA-bajnokságát, a UFC-t. „Ki nem állhatom a UFC-t. Szerintem olyan, mint a kocsmai verekedés. Tudom, hogy azt mondják, hónapokig edzenek... Miért nem fognak inkább egy sörösüveget és verik egymást fejbe vele? Ez a UFC következő állomása. Utálom” - mondta Neeson. És ha már itt tartott, akkor a színész ír nemzettársáról, Conor McGregor UFC-bajnokról sem volt túl jó véleménnyel: „Conor McGregor, az a kis kobold rossz hírét kelti Írországnak. Tudom, hogy fitt, és ezért csodálom. De nem bírom elviselni.”

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.