Visszavonták a viharos szél miatt kiadott harmadfokú riasztást

időjárás
február 04., 16:34
comments 1

Mindenhol visszavonta a viharos szél veszélye miatt korábban kiadott harmadfokú riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat szombaton késő délutánra, írja az MTI. Jelenleg másodfokú (narancssárga) riasztás van érvényben az erős szél miatt Fejér, Veszprém, Somogy és Baranya megyékben. Az előrejelzések szerint

az északnyugati, északi szél fokozatosan veszít az erejéből, de estig még több helyen várható óránkénti 70-80 kilométeresnél erősebb széllökés.Vasárnap a szombatihoz képest már jóval kedvezőbb szélviszonyokra kell készülni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.