Egy verekedő utas miatt 18 órát késett a Wizzair Dzsiddából Budapestre tartó járata

utazás
2023 február 05., 19:38
comments 4
Egy Wizzair Airbus A320-200-as kevéssel felszállás után
photo_camera Egy Airbus A320-200-as Wizzair kevéssel felszállás után Fotó: Nicolas Economou/NurPhoto via AFP

18 órás késéssel szállt le Budapesten a Wizzair Szaúd-Arábiából, Dzsidda városából érkező egyik járata, miután a gép egyik magyar utasa - nagyjából Kairó városa felett - ütni kezdte egyik utastársát, majd a személyzet egyik tagjára is rátámadt.

A kapitány ezért úgy döntött, hogy leszállási engedélyt kér az egyiptomi főváros repterén.

Az utast végül lekötözték, de csak 2 órával a leszállást követően távolították el a fedélzetről, és mivel a személyzet munkaideje lejárt, az utasokat Budapest helyett Larnacába szállították, ahol két szállodában helyezték el őket.

A gép másnap az eredetileg tervezett 11.30-as induláshoz képest 3 órával később szállt csak fel és végül 16.30-kor érkezett meg Budapestre, 18 órával az eredetileg tervezett időpont után.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.