Beyoncé rekordot döntött a Grammyn, megelőzte Solti György karmestert

ZENE
2023 február 06., 06:23
comments 4

Négy díjat nyert Beyoncé a vasárnapi Grammy-átadón, így karrierje során már 32-nél tart. Ezzel megelőzte a 31-szeres győztes magyar karmestert, az eddigi Grammy-csúcstartó Solti Györgyöt.

Valamelyest beárnyékolja a sikert, hogy Beyoncé sosem kapta meg a legjobb albumnak járó elismerést, ezt idén Harry Styles nyerte.

photo_camera Beyoncé a vasárnapi díjátadón Fotó: EMMA MCINTYRE/Getty Images via AFP

Az este másik nagy nyertese a hangoskönyvéért díjazott Viola Davis volt. A színésznő ezzel az Oscar-, Tony- és Emmy-díjai mellé a Grammyt is megkapta, amire rajta kívül eddig csak 17 másik ember volt képes. (Reuters, AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.