Annyit bulizik Shakira, hogy Piqué szülei a költözést fontolgatják

bulvár
2023 február 09., 18:18
comments 2

Amióta Shakira és Piqué több mint 10 évnyi házasság és két gyerek után elvált tavaly, számos nézeteltérés kialakult a pár és rokonaik között. Először Shakira január 12-én kiadott egy volt pasiját és Piqué új barátnőjét támadó számot, amiben arról énekel, hogy Piqué a Ferrariját (Shakirát) egy Renault Twingóra (az új nő) cserélte, a Rolexét meg Casióra. Piqué erre 3 napon belül szponzori szerződést kötött a Casióval és a Renault-val, majd a Shakira által megénekelt órában és autóval jelent meg.

Lehet, hogy Shakira egy ilyen táncmozdulattal ijesztette el az állatot.
photo_camera
Fotó: TOM PENNINGTON/Getty Images via AFP

Shakira nem hagyta annyiban, a barcelonai házában - ami pont szemben található Piqué anyjának házával - kirakott az erkélyre egy boszorkányfigurát, majd max hangerőn és végtelenítve bömböltette a fiát szidó számot.

A szappanopera következő fejezete, hogy Piqué szülei a költözést fontolgatják az énekesnő folyamatos bulijai miatt. Shakira állítólag az utóbbi időben több partit is rendezett, például február 2-án, amikor a születésnapját ünnepelte. Az ilyen összejöveteleken nemcsak zene, hanem sokszor tűzijáték is volt.

Piqué szüleinek költözése még a levegőben lóg, hiszen az énekesnő várhatóan hamarosan Miamiba költözik. Erre eddig csak az édesapja egészségi állapota miatt nem került sor. (Marca)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.