A Super Bowl félidejében derült ki, hogy Rihanna gyereket vár

bulvár
2023 február 13., 05:43
comments 1

2019-ben Rihanna visszautasította a felkérést, idén viszont ő lépett fel a Super Bowl félidejében, ahol egyúttal kiderült: az énekesnő ismét gyereket vár. A hírt ügynöke is megerősítette.

photo_camera Fotó: TIMOTHY A. CLARY/AFP

Rihanna kilenc hónappal ezelőtt szülte kisfiát, ezért bizonytalan volt, hogy elvállalja-e a Super Bowlt. Végül igent mondott, így hét év után az NFL nagydöntőjében tért vissza a színpadra, ahol 13 percbe kellett belesűrítenie a leghíresebb számait. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.