Zenés, káromkodós rendőrségi videó a sorompótörő kamionokról

belföld
2023 február 15., 11:05
comments 3

Zenés rendőrségi videó került fel a police.hu-ra. A felvételen a hajdú-bihari Földes és Báránd közötti vasúti átjárót láthatjuk.

link Forrás

13.35 Egy kamion Bárándtól halad Földes felé. A fénysorompó már pirosra vált, de a sofőr az éppen lecsukódó sorompók között csalinkázik, kevés sikerrel, az egyik csapórudat letöri.

14:31 A szerelők a helyszínen, amikor egy Földestől Báránd felé tartó kamion az ellenkező csapórudat is letöri. A police.hu munkástársai a videón egy szóbuborékban az öklét rázó szerelő káromkodását is átélhetőbbé teszik.

A rendőrök a két kamionos ellen vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indítottak eljárást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.